Het begon toen ik als jong meisje gefascineerd raakte door de naaimachine van mijn moeder. Eerst op een ouderwetse handnaaimachine, later op een elektrische, maakte ik op 7-jarige leeftijd mijn eerste creaties. Eerst voor mijn pop en voor mezelf, later voor familie en vrienden: hoeden maken, een trouwjurk…Maar ik besloot te gaan voor mijn andere passie: het onderwijs, coachen en begeleiden van kinderen. In de vrije uren ging het creëren door. De behoefte om er meer mee te gaan doen bleef en op latere leeftijd besloot ik alsnog de modevakschool te gaan doen.

Alles viel op z’n plek in 2013, toen ik op de Westermarkt toevallig tegen een kraam met stukken leer aanliep. Ik zag het helemaal voor me…. Een zelfbewuste, succesvolle vrouw in een kort leren rokje: krachtig, stijlvol, tikje gedurfd… en ik was meteen verkocht!

Geïnspireerd kocht ik mijn eerste partij leer en creëerde mijn eerste unieke rokjes

Gestimuleerd door positieve reacties uit mijn omgeving en heel wat rokjes verder, besloot ik dit avontuur naar een hoger plan te tillen en ervoor te gaan! Op een zwoele zomeravond, gezellig borrelend met vrienden op het vlonder, werd Kort van Leer geboren. Een merk dat staat voor: korte, eigenzinnige rokjes, gemaakt van leer. Kort en krachtig, voor sterke, succesvolle vrouwen.