leer-naaien
Enthousiast geworden?
Denk je er over om een rokje aan te schaffen? Wil je liever van te voren passen of heb je advies nodig over styling? Dat kan! Geef hier je wensen aan. We nemen binnen twee dagen contact met je op.
Kleuren en leersoorten

Rokjes van Kort van Leer zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren: zwart, naturel, cognac, groen en blauw. Heb je speciale wensen wat betreft de kleur? We kunnen een andere kleur voor je inkopen. Leer is een natuurproduct. Dat maakt dat er enig kleurverschil kan zitten in de verschillende partijen huiden. Ook prints en reliëfpatronen kunnen variëren. Om er zeker van te zijn dat de kleur en leersoort naar wens is, kunnen wij een leerstaal à € 5,- per stuk naar je opsturen en de huid(en) een week lang voor je reserveren. Deze kosten worden in mindering gebracht bij de bestelling van een rokje.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de gekozen opties. Als het gekozen leer voorradig is, kan het rokje binnen drie weken geleverd worden. Bij een zoekopdracht voor speciale leerwensen kan het zijn dat de levertijd langer wordt dan gebruikelijk.

Prijzen

Maat 34 t/m 38  

Maud, Liz, Nora en Elsa € 279

Kate en Hannah € 299

Annick, Pleun, Ruth en Fien € 319

 

Maat 40 t/m 44  

Maud, Liz, Nora en Elsa € 299

Kate en Hannah € 319

Annick, Pleun, Ruth en Fien € 339

 

Custom Fit: € 20 extra op bestaande prijs